طراحی سایت چیست؟ اگر بخواهیم تعریف ساده ای از طراحی سایت داشته باشیم باید بگیم طراحی سایت به معنای طراحی و ساخت یک وب سایت یا بهینه سازی و ری دیزاین یک سایت قدیمی در بستر اینترنت است.

منظور از طراحی سایت چیست و توضیحاتی در مورد آن

طراحی وب شامل بسیاری از مهارت ها و رشته های مختلف در تولید و نگهداری وب سایت ها می شود. زمینه های مختلف طراحی وب شامل طراحی گرافیک وب است.

اغلب افراد زیادی در تیم هایی که جنبه های مختلف فرایند طراحی رو پوشش می دهند ، کار می کنند، هرچند که برخی از طراحان همه آن موارد رو پوشش می دهند.

اصطلاح طراحی وب به طور معمول برای توصیف روند طراحی مربوط به طراحی ظاهری (طرف مشتری) وب سایت از جمله نوشتن نشانه استفاده می شود.

طراحی سایت چیست

طراحی وب بخشی از مهندسی وب رو در دامنه گسترده تر توسعه وب هم پوشانی می کند ، انتظار میره طراحان وب از قابلیت های موجود با آگاهی تمام استفاده کنن.

طرح وب به قالب نمایشی و طراحی گرافیکی و تولید محتوا صفحات موجود در وب سایت گفته می شود که معرف محتوا و مطالب آن وب سایت است.

طرح وب جلوه بصری هدف وب سایت است و اولین بخش از یک صفحه وب است که ذهن مخاطب رو به خود درگیر می‌کند.

طراح وب با مد نظر قرار دادن هدف طراحی سایت چیست و مخاطبان آن و با استفاده از عوامل متناسب با رویکرد سایت و با استفاده از ذهن خلاق و ذوق هنری خود در به کار بردن ابعاد و رنگ ها ، طرحی می کند که ضمن ایجاد یکپارچگی در کلیه صفحات وب ، نمای تکرار شونده و خسته‌کننده ای رو به بازدیدکننده نرساند.

در سایت باید از الگوی ثابتی در صفحات استفاده بشود که کاربر به هنگام گشتن در صفحات متوجه این موضوع بشود که همه صفحات در یک سایت مشخص واقع شدن.

تمام عناصر وب سایت به صورت ترکیبی سایت ها رو تشکیل می دهند. اغلب، معنای "طراحی" تنها به عنوان یه جنبه بصری درک می شود اما در حقیقت ، طراحی وب سایت شامل عناصر انتزاعی بیشتری از قبیل قابلیت استفاده ،

ارگونومی ، طرح بندی ، عادت های کاربردی ، منطق ناوبری و سایر مواردی است که استفاده ی راحت تر از وب سایت ها و کمک به یافتن راحت تر اطلاعات رو تسریع می کند.

گاهی اوقات در تعریف طراحی بخش فنی طراحی وب سایت تاکید می شود. مطمئنا ، ساختمان وب سایت مدرن شامل اسکریپت های سمت سرور مانند php ، asp و cgi است ، سمت بصری وب سایت ها با HTML و CSS تعریف شده است.

با صحبت کردن با افراد با دانش فنی ضعیف ، به جای صحبت در مورد جزئیات فنی ، ما تمرکزمان را روی قابلیت ها می گذاریم، مثلا تا چه اندازه ممکن است یه وب سایت رو از طریق سیستم مدیریت محتوا به روزرسانی کنید و چه ویژگی هایی برای کاربران قابل مشاهده است.
در شرایط کلاسیک ، طراحی ظاهر بصری یک وب سایت رو توصیف می کند. رویکرد سنتی شامل کنتراست ، رنگ ، تعادل ، تاکید ، ریتم،

سبک عناصر گرافیکی (خطوط، شکل ، بافت ، رنگ و جهت) ، استفاده از آیکون ها، بافت پس زمینه و فضای عمومی طراحی کلی وب سایت است.

مراحل طراحی سایت چیست؟

همان‌طور که بیان شد ، طراحی سایت چیست به معنی طراحی ، ساخت و راه‌اندازی یک وب‌سایت یا بهینه‌ سازی یک سایت قدیمی در بستر اینترنت است (Web Design) وب دیزاین ، شامل 4 مرحله اصلی است که در ادامه هرکدام را شرح می‌دهیم:

مرحله 1: طراحی وایر فریم

ابتدا با توجه به نوع سایت و نیاز مشتری ، یک نمای کلی از سایت طراحی می‌کنیم. این نما شامل یک نقشه کلی از صفحات سایت و تعیین جایگاه و چیدمان المان‌ها و عناصر مختلف است. این مرحله از طراحی وب سایت «طراحی وایرفریم» نام دارد.

مرحله2: طراحی گرافیک سایت

پس از مشخص شدن محل قرارگیری عناصر سایت ، باید سایت را طراحی کنیم. در این مرحله با توجه به نوع کسب‌‌وکار اینترنتی و با استفاده از نرم‌افزارهای مخصوص رنگ‌بندی و گرافیک سایت طراحی می‌شود.

مرحله3: کدنویسی و برنامه‌نویسی

باتوجه به سایت طراحی شده و نیاز مشتری ، در این مرحله می‌توان از روش‌های مختلفی برای مدیریت سایت استفاده کرد.

سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس و یا طراحی یک فریم ورک اختصاصی برنامه‌نویسی. تصمیم‌گیری در این بخش براساس هزینه‌ها و نیاز مشتری صورت می‌گیرد.

مرحله4: راه‌اندازی سایت

به راه‌اندازی سایت در بستر جهانی اینترنت می‌پردازیم. در این مرحله پس از تهیه یک «هاست پر سرعت» و «نام دامنه مناسب» ، سایت را پیکربندی کرده و در دسترس عموم قرار می‌دهیم.

وظایف یک طراحی سایت چیست؟

همان طور که مراحل یک طراحی سایت را در قسمت قبل خواندید وظایف یک طراحی سایت چیست به این بستگی دارد که مسئولیت انجام کدام قسمت را بر عهده گرفته است.

در واقع برای راه اندازی یک سایت حرفه ای به دو تیم یا شخص نیاز هست ، یک تیم برای طراحی بخش Front-end یا همان شکل و ظاهر سایت و تیم یا شخصی دیگر برای بخش Back-end که شامل کدهای سمت سرور یا همان طراحی وساخت قسمت مدیریت سایت است.

طراحی سایت چیست

برای طراحی سایت به چه ابزاری نیاز داریم؟

حتما با خودتان فکر می‌کنید ، یک کامپیوتر خوب که با سرعت بالا همه چیز را اجرا کند و اعصاب ما را هنگام اجرای فرمان‌های مختلف به هم نریزد؟

بله ، یکی از اصلی‌ترین ابزارها برای طراحی سایت چیست یک کامپیوتر خوب با سیستم عامل به روز و مناسب است.

اما مهم‌ تر از آن ابزار اصلی طراحی سایت چیست وب یا همان زبان های برنامه نویسی مختلف هستند.

ابزارهای طراحی سایت ، معمولا با توجه به اینکه در چه پروسه‌ای از بحث طراحی وب درگیر باشند ، می‌توانند کاملا از هم متفاوت باشند. این ابزارها معمولا در گذر زمان با نسخه‌هایی جدید تر جایگزین می‌شوند تا کار طراحی سایت را راحت‌تر و مفید تر کنند.

البته تکنولوژی که پشت هر کدام از این ابزار قرار دارد ، همچنان ثابت می‌ماند و فقط کارایی آن‌ها است که دستخوش تغییر می‌شود.

یک طراح سایت از ابزار و تکنولوژي‌ هایی مثل  HTML،  CSS،  PHP یا هر زبان و تکنولوژی دیگری مربوط به طراحی سایت چیست استفاده کند.

انواع سایت:

وب سایت استاتیک و ثابت:

وب سایت استاتیک یه فایل منحصر به فرد رو برای هر صفحه از وب سایت استاتیک ذخیره می کند. هر بار که صفحه درخواست می شود ، همان محتوا بازگردونده می شود.

این محتوا یکبار در طول طراحی سایت چیست ایجاد می شود. این سایت ها معمولا به صورت دستی نوشته می شود ، هر چند برخی از طراحی سایت چیست از یک فرآیند ایجاد خودکار استفاده می کنند شبیه یک وب سایت پویا که نتایج آن به عنوان صفحات تکمیل شده دراز مدت ذخیره می شود.
چون از کدهای کمتری استفاده میشود سرعت بارگذاری بالاتری دارد. علاوه بر این ، طراحی سایت های ثابت ارزان تر است.

این نوع سایت ها چون از طرف افراد عادی قابل تغییر نیستند احتمال خرابی و آسیب دیدگی کمتری دارند.

در این گونه سایت ها همه المان ها جای ثابتی دارن و در نتیجه می شود برای جای قرارگیری هر کدام از عناصر تصمیم بهتری گرفت.
این سایت ها بیشتر برای شرکت ها و افرادی مناسب است که حداکثر یک یا دو بار در سال بخواهند که در محتوای سایتشان تغییر ایجاد کنند.

 سایت های متحرک استاتیک و نیمه دینامیک:

سایت های فلش یا متحرک دارای دو نوع استاتیک و نیمه دینامیک هستند. سایت های فلش ثابت تغییر ناپذیر هستند و مثل سایت های ثابت توسط طراحی سایت چیست ایجاد می شند و افراد عادی نمی توانند آن را تغییر بدهند.
اما سایت های نیمه دینامیک قابل تغییر هستند ولی میزان تغییرات آنها محدود است.
این سایت ها برای کسانی مناسب است که نیاز به تبلیغات ندارند و اکثر کاربران با آن ها آشنا هستند.

 پرتال:

این ها سایت های پویایی هستن که چند هدف خاص رو دنبال می کنند. به عبارتی چند سایت پویا برای رسیدن به هدف خاصی در کنار هم قرار می گیرند و پرتال رو تشکیل میدند.

پرتال ها بیشتر توسط سازمان ها و گروه ها خریداری می شود. اداره ی پرتال ها به خاطر نیاز به به روز رسانی بخش های مختلف توسط یک نفر دشوار است و باید زمان بیشتری برای آن قرار داده بشود.

سایت های پویا:

این سایت ها توسط کسانی که به سیستم مدیریت محتوا دسترسی داشته باشند قابل تغییر است. زبان برنامه نویسی سایت های دینامیک می تواند بر اساس نیاز متفاوت باشد.

این سایت ها برای افراد و شرکت هایی مناسب است که بیش از دو بار در سال نیاز به تغییر در محتوا دارند.

حال که با معنی طراحی سایت چیست  و مراحل طراحی سایت چیست آشنا شدیم به اهمیت هاست و دامین مناسب پی بردیم  ما برای مشتریان خود تخفیفاتی را در نظر گرفته ایم پس برای خرید هاست و دامین خوب و حرفه ای با کارشناسان ما در ویرا سگال کارو همراه باشید.



شنبه, مارس 6, 2021

« بازگشت